Opvoeden vanuit je HART

Heling - Aandacht - Relatie - Trouw - Humor - Acceptatie - Ruimte - Toewijding

Is de titel van een unieke team bijeenkomst. Aan de hand van Het gedicht ‘Opvoeden vanuit je HART’. (Dat vanuit de bovenstaande thema's is in 2013 is ontstaan. Het gedicht is een weerspeigeling van mijn persoonlijke zowel als mijn beroepsachtergrond. We gaan met elkaar in gesprek over de waarden en de dynamiek die het opvoeden van kinderen met zich meebrengt. 

Deze bijeenkomst richt zicht op zowel op team samenwerking als pedagogisch handelen. 

Het is mijn missie een gesprek over opvoeding opgang te brengen, waarin kwetbaarheid, verbondenheid en begrip certraal staan. Vandaar uit ontstaat kracht, inzicht en verandering, of dan wel bevestiging. De studiedag is voor een ieder die zich verbonden voelt met het thema: 'opvoeden'. Je krijgt: stof tot nadenken mee, antwoorden op vragen, een gesprek over waarden, inspiratie, praktische tips, steun en motivatie, verbinding, de kans om ervaringen te delen. Wat ik met deze bijeenkomst wil brengen is, het inhoudelijke gesprek over opvoeding. 
 Het gedicht is in kaart-vorm te koop.
Hiermee kunt u in huiselijk kring het gesprek over situaties, gevoelens en waarden over opvoeding op een andere manier voeren. 


Praktische informatie

- Kinderopvang en primair onderwijs.
- De bijeenkomst duurt 3 uur.
- Het is een interactieve bijeenkomst waarin Pmers / leerkrachten aan de hand van verschillende werkvormen met elkaar in gesprek gaan. 
- Ik geef de bijeenkomst op locatie. 
- De kosten zijn € 295,00 incl btw; ex reiskosten. 
- incl.: hand-out voor de ouders. 9 overwegingen en tips.
- Het gedicht is voor € 1,00 te koop.
- De kaartenset is voor € 10,00 te koop