‪Ouder-kindwandelingen (verbindend opvoeden)‬

Ouder-kindwandelingen zijn ontstaan uit mijn passie voor speltherapie en mijn liefde voor de natuur. De stap om niet meer in een spelkamer te werken, maar naar buiten te gaan voelt als een natuurlijke stap.

ouder-kindwandelingIn deze wandeling staat communicatie centraal. Hoe kunnen we onze boodschap overbrengen? Hoe maken we contact? Hoe doorbreken we patronen van reageren?

Het is bijzonder om te zien wat er verandert in het contact tussen ouder en kind als zij is een natuurlijke omgeving zijn. Het blijkt dat het makkelijker is om uit te spreken wat er in je omgaat.

Hoe werkt het?
U zoekt contact met mij omdat er iets in de relatie met uw kind niet soepel loopt.
U kunt aan verschillende situaties denken:
• uw kind luistert niet naar u
• er is stress en spanning in de relatie
• vaak strijd tussen broers en zussen
• er is dierbare overleden,
• u ervaart onmacht in de opvoeding
• u zit in een scheiding
• uw kind wordt gepest

We bespreken tijdens de intake uw vraag en de ontstaansgeschiedenis. Het kan zijn dat ik voorstel om eerst alleen een wandeling met u als ouder te maken.
We lopen, doen spel en oefeningen ondertussen praten we over ‘wat werkt wel en wat niet’. Ik kijk samen met jullie hoe gedrag is ontstaan en wat er nodig is om het te veranderen.
We werken in kleine praktische stappen zodat er snel succes geboekt kan worden. Jullie krijgen praktische tips die makkelijk thuis uit te voeren zijn.

Met uw kind samen wandelen minimaal twee keer.
De wandeling duurt 2 uur.
kosten: € 85,00 incl btw. Kleine beurs neem dan contact met me op. 

De lokatie: Ik woon zelf in de omgeving van Soest. Je kan hier heel mooi wandelen. Mocht u niet in deze omgeving wonen, kan ik naar de omgeving van uw keuze komen.

mail: hans@trainingenadviesoveropvoeden.nl
Telefoon -06-4879 6542