Over Hans Götze

hans götze - fotografie floor mommersAls beroepskracht ben ik nu 28 jaar werkzaam in de kinderopvang, jeugdhulpverlening en het onderwijs. Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt, als groepsleider met alle leeftijden, en als leidinggevende.
In 2002 ben ik speltherapeut geworden. Naast een vaste baan in de kinderopvang en kinder- en jeugdpsychiatrie heb ik mijn praktijk vormgegeven waarin ik op basisscholen speltherapie en groepstherapie gaf aan kinderen tussen 4 en 12 jaar. 

Tussen 2007 en 2013 verzorgde ik voorlichtingen en trainingen voor het AMK - Amsterdam. Ik ben als gecertificeerd trainer aangesloten bij Trainers Huiselijk Geweld, en heb een licentie Wet Meldcode training van MOVISIE. Daarnaast ben ik ook Safe You Safe Me gecertificeerd.
Ik volg jaarlijks bijscholing bij MOVISIE en Trainers Huiselijk Geweld. Daarnaast bezoek ik met regelmaat congressen over kindermishandeling en Huiselijk geweld. 

Sinds 2008 ben ik volledig werkzaam als zelfstandig trainer in de kinderopvang en als speltherapeut. Ik organiseer studiedagen in de kinderopvang en workshops over diverse onderwerpen. Ook ondersteun en coach ik managers in de kinderopvang. Daarnaast ondersteun ik ouders met diverse opvoedvragen.

Ik participeer in de cursus Zwanger, Bevallen, een Kind! van SAG-Zorgontwikkeling BV. en bij Centering Nederland
Daar verzorg ik de bijeenkomsten voor aanstaande vaders en in mijn rol als vadercoach praat ik met de aanstaande ouders over het aankomend vaderschap.

foto: Floor Mommers