Reacties


Aanstaande vaderbijeenkomst 02-02-2022

Erg prettige bijeenkomst. Gevoelens over het vaderschap worden besproken op een rustige manier. Veel oefeningen om ook de gevoelens van de vader serieus te nemen. Erg fijn om ook met 'lotgenoten' er over te praten. Meerdere tools gekregen om me voor te bereiden op het vaderschap.
Zeker een aanrader!
Marco 35 jaar -  Amersfoort

April 2021
Wij hebben Hans gevraagd om een training te verzorgen voor ervaringsdeskundigen op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling. Het doel van de training was om de ervaringsdeskundigen te laten oefenen met het vertellen van het eigen verhaal. De groep was voor het eerst bij elkaar en voor deelnemers was dit de eerste keer dat zij hun verhaal vertelden, dus dit waren voor velen spannende trainingsdagen.

Hans heeft de training op een hele rustige manier opgezet en sloot goed aan bij de behoeften van de groep. Hans is een flexibele en creatieve trainer, waarmee samenwerken erg prettig is. Het lukte hem om een prettige setting te creëren, waarin deelnemers zich veilig voelden en hun verhaal konden doen. Door middel van creatieve werkvormen, waren de trainingsdagen afwisselend en boeiend. Ook ontstond er een groepsgevoel. Wij zijn dan ook zeer tevreden met Hans als trainer.

Hartelijke groet,
 

Jessica de Wit
Roos de Groen
Nationaal programma 'Geweld hoort negers thuis' Regio Noord Holland

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving


Meldcode Training Maart 2021:

"Inspirerend" Kijk naar het individuele kind. 'Karin'
"een verrijking, inspirerend en waardevolle leerzame dag" 'Helen'