IN CONTACT MET JE WARE NATUUR


Meld je vrijblijvend aan voor deze retraite op een prachtige (voor ons) nieuwe retraiteplek op de Veluwe. Mocht de retraite onverhoopt niet door kunnen gaan zijn er geen kosten aan verbonden. Volgende natuurkracht-retraite: weer in 2022.

In alle tradities die zich nog sterk verbonden voelen met de natuur komen dezelfde boodschappen aan ons mensen terug: jouw respect voor en je verbinding met de natuur, de aarde en de hemel, brengen je dichter bij je eigen kern en essentie. In deze zomerweek in de prachtige Veluwse natuur kun je ontspannen en maak je verbinding met jouw essentie, jouw ware natuur. Een zomerfeestje van verbinding voor je lijf, hart en ziel.
Natuurlijke kracht en wijsheid hebben we allemaal in ons en is overal om ons heen. We zijn er ons er alleen vaak niet zo bewust van dat deze kracht en wijsheid altijd direct voorhanden zijn. In deze natuurkracht-retraite verbind je je met de natuur en de oerkracht in en om jou. Je gaat fysiek en spiritueel je zintuigen er voor openen zodat je op subtiele lagen kunt onderzoeken wat er in je speelt.. Vind antwoorden op je vragen, laat je dragen en inspireren en kom vooral thuis bij jezelf, voorbij het gedoe van alledag.

Wat gaan we doen? We maken gebruik van meditaties, rituelen, oefeningen en inzichten uit natuur-georiënteerde tradities. We kiezen daarbij vormen die passen bij de Nederlandse natuur en de energie van de prachtige omgeving waar we zijn: de Veluwse bossen en de beek bij Loenen (Gld.). We gaan deze week bijvoorbeeld een labyrint lopen, je maakt kennis met het medicijnwiel en we doen sjamanistische systemische opstellingen. De natuur geeft ons heel veel cadeau’s, ook in de vorm van natuurlijk materiaal. In de retraite maken we ook ruimte om hiermee aan de slag te gaan en een talisman, een praatstok, meditatie-stok of steen voor jezelf te vinden/maken. En er is alle ruimte om te ontspannen, genieten, lachen, dansen, vuur te maken of zomaar je verlangen in het moment te volgen.

“Niet nadenken, me laten leiden door m’n gevoel, in contact met de natuur, met de anderen in de groep en Hans en Sylvia…er ging letterlijk een andere wereld voor me open. Heel bijzonder en waardevol!” – Marjo

Meer over onze retraites vind je hier. Meld je aan via het formulier, dan ontvang je een bevestiging met alle praktische informatie.

Eind januari 2022 worden de kosten bekent. 

Datum: maandag 25 t/m donderdag 28 juli 2022
Tijd: maandag 15.30 t/m donderdag 15.00 uur
Locatie:  Havelte - Meeuwenveen
Kosten: € .....  (€ ......early bird tot 1 mei), optioneel: massage €60/uur. Er zijn 2 grote 2-persoonskamer beschikbaar voor € ...... p.p

Datum: maandag 10 t/m donderdag 13 oktober 2022
Tijd: maandag 15.30 t/m donderdag 15.00 uur

Met: Sylvia Monten en Hans Götze
* volpension incl. BTW, 1-persoonskamer met eigen douche/toilet, alle begeleiding, bedlinnen. Tarief voor zzp-er met factuur is excl. btw, bij bedrijfsdeelname/ vergoeding door werkgever € ...... excl btw.

Voor meer informatie, bel 06 – 4169 6936 of e-mail sylvia@groeicirkel.nu.