Vader/partner coaching

Vader/partner worden heeft een magisch element in zich. Het is een uniek moment. Als je het kind in je armen hebt ben je naast man/vrouw ook vader/partner.
Je gaat je zelf leren kennen als vader/partner van het kind, en als vader/partner in relatie tot de moeder. Het leven vanuit een andere invalshoek. Met alles wat er aan veranderingen bij komt. Natuurlijk komen er twijfels, gevoelens van onmacht, plezier, de eerste keer dat je boos wordt op je kind, angsten, en vragen, veel vragen. Je ouders en je eigen opvoeding, hoe familie en vrienden opvoeden, je achtergrond is je referentie kader. Wat neem je daar uit mee om je eigen kind op te voeden. Welke keuze maak je? En hoe leer jij, jouw kind zijn of haar eigen keuzes te maken? Hoe leer je hem haar om gaan met emotie? 

Tijdens het opvoeden kom je heel veel verschillende sitauties te recht die je niet van te voren had kunnen voorzien, en hoe je zou reageren.  
Je denk dat je geduldig bent en dan ineens ontdek je dat dit niet zo is. Je merk dat je partner een hele andere visie heeft op situatie dan jij. 
En zo ondek je jezelf, als vader/ opvoeder. Vaak zal het lukken om met je partner of vrienden bespreekbaar te maken wat er in je omgaat. 
tegelijktijd kan ik me voorstekken dat er situatie zijn of gevoelens waarvan het moeilijk is om daar woorden aan te geven. Omdat er gevoelens van schaamte, schulld, of twijfel zijn. Die mag je allemaal tegen me aan houden. Als coach zal ik je helpen je eiegen antwoorden te vinden. Ik zal mijn gedachten met je delen. En waar nodig meedenken in de oplossing. Soms wil je gewoon weg je gedachten ordenen, voordat je het met je partner bespreekt en dat is oke. Daar kan ik je bij helpen. 

In principe wandelen we tijdens de coaching. Keuze uit 1 uur (€ 50,00), 1,5 uur (€ 65,00) of 2 uur (€ 80,00).
De intake kan live, telefonisch of online.